Впечатляващ инцидент се случи в Калифорния. Камион е паднал от моста

...
Впечатляващ инцидент се случи в Калифорния. Камион е паднал от моста
Коментари Харесай

Зрелищно! Камион падна от мост директно върху други катастрофирали ВИДЕО

Впечатляващ случай се случи в Калифорния. Камион е паднал от моста навръх мястото на различен случай. Подробности за инцидента бяха разказани в сюжета на телевизионния канал ABC7.

Инцидентът е станал в град Санта Кларита на кръстовището на две автомагистрали. Първо под моста са се сблъскали автовлак и кросоувър GMC Terrain. На мястото на случая пристигнали пожарникари, спасители и полиция, които почнали да унищожават следствията от случая.



Вдигането на авариралите коли обаче не е било допустимо - ненадейно различен камион паднал от моста на мястото на случая. Той пробил мантинелата, изхвърчал от моста и се приземил тъкмо върху смачкания кросоувър.

За благополучие при случая няма съществено потърпевши - единствено няколко души са с леки пострадвания и са настанени в болница. Калифорнийската полиция заяви още, че над 150 литра гориво се е изляло по пътя.

Превод: GlasNews

Като причина за повредата се посочват ​​тежките метеорологични условия - в този момент в Калифорния валят проливни дъждове. Автомобилите изгубили ръководство на мокрите пътища и това довело до тежки последици.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР